За нас

В Сватбена къща „Наталина” от 2005 г. се специализираме в организацията на сватбени тържества, създаване на визия за специални събития като юбилеи, кръщенета, семейни събирания, предложения за брак, откриване на офиси и магазини, промотиране на марки. Екипът ни осигурява професионална помощ и консултации, съдействие и насоки, както за бъдещите младоженци, така и за всички около тях.

Единствено ние, от тази година въведохме практиката дипломиран психолог да предлага на бъдещото семейство тестове за съвместимост, предбрачни консултации. Работата ни е свързана с наблюдение и координация на всички участници, обслужващи вашата сватба, както по време на подготовката, така и в сватбения ви ден. Ние спестяваме стреса и натоварването не само на вас, но и на вашите роднини и приятели. Ще ви дадем възможност да изберете сами специалистите, които да работят за вас, съобразно вашите нужди и техните качества. Отличното тържество е резултат от перфектно организиране и съчетаване на детайлите, а шансът те да бъдат подбрани така, е само един – доверете се на професионалните умения, организационния опит и творческите ни способности.

Вярваме, че всяка любовна история е неповторима и заслужава внимание и взаимност, ценим вашето време, даваме ви увереността и спокойствието да се радвате на положителните емоции, а останалото да оставите на екипът ни. Ние ще направим предсватбената ви подготовка приятна и спокойна, а сватбеният ви ден незабравим !

Споделете с нас мечтата си, ние ще споделим опита си!

Направете ни част от своята любовна история!

Наталина Пекова

Natalina wedding house е запазена марка с решение на Патентно ведомство номер 89610 от 30.12.2013 г. Креативните идеи, снимки с наша декорация и всичко публикувано на сайтовете ни и социалните мрежи – текстове или изображения е собственост на фирмата. Всяко копиране на идеи, взаимстване на концепции, теглене на снимки или ползване на детайли, както и предоставянето им на трети лица с цел имитация, е недопустимо и ще се счита за грубо вмешателство и посегателство върху интелектуалната собственост на фирмата. Свидетелството за регистрацията на запазена марка е гарант за качество и оригиналност, и копирането на реализираните ни проекти подлежи на наказание спрямо Закон за защита на авторското право и сродните му права.